Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Het Veur Theater

 

Het Veur Theater is gevestigd in het pand van het voormalige Theater Camuz. Deze theaterstichting voelde zich gedwongen te vertrekken uit het pand door gemeentelijke bezuinigingen, waardoor een sluiting boven het hoofd hing. Zonde, vonden enige vrijwilligers van het Theater en tevens eigenaren van restaurant de Heerlijkheid en voormalig pachter van het Theatercafé in Camuz. Samen met de gemeente en met steun van het theaterbestuur besloten zij het Theater in de karakteristieke kerk geheel zonder subsidie voort te zetten.

Het Veur Theater richt zich het eerste seizoen voornamelijk op aanstormend talent, met daarnaast veel ruimte voor jeugdvoorstellingen en voor films. Het filmprogramma wordt eens per maand van tevoren bekend gemaakt zodat er nieuwere kwaliteits films gedraaid worden.
 Maar op het programma staan ook een paar gevestigde namen.

Verhuur

Achter in het pand van het Theater bevindt zich ook een studio van zo’n 85m2 welke verhuurd wordt aan diverse Leidschendamse verenigingen en bedrijven. Op dit moment maken o.a. Toneelvereniging de Gezellen, Ballet- en dansstudio Door Laverman en Dans aan de Vliet gebruik van de studio.
Zoekt u een ruimte voor uw repetitie, workshop of bijvoorbeeld vergadering? Er is nog ruimte!

Het Veur Theater is, naast de reguliere voorstellingen, al jaren “dé plek” als het gaat om feesten en partijen! Voor een “aangeklede borrel”, maar ook voor een geheel verzorgd familiefeest met hapjes, drankjes en eventueel entertainment in een sfeervolle en karakteristieke ambiance en een vriendelijk team van medewerkers die de wensen van uw gasten met een glimlach beantwoorden.

De Leidschendamse ondernemers huren het theaterpand aan de Damlaan tegen een verlaagd tarief van de gemeente. Ze krijgen twee jaar de tijd om te bewijzen dat ze Het Veur Theater draaiend kunnen houden. De ondernemers hebben er alle vertrouwen in dat hun geliefde Theater een mooie toekomst beschoren is.

Voor meer informatie over kaartverkoop, verhuur en meer: www.hetveurtheater.nl

 
Bezoekadres
Damlaan 44
Leidschendam
 
Postadres

 
Website
www.hetveurtheater.nl
 
Contact
Telefoon
070 – 30 000 13
 
E-mailadres
info@hetveurtheater.nl