Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Fotoclub Diafragma

 

Fotoclub Diafragma

Fotoclub Diafragma heeft ongeveer dertig leden die actief met hun fotohobby bezig zijn en soms ook professioneel. Doel is dat we van elkaar leren en ons latern inspireren. De leden fotograferen aan de hand van thema's die we jaarlijks bepalen. Alle richtingen in de fotografie komen daarbij aan bod: van landschapsfotografie tot straatfotografie. De foto's beoordelen de leden onderling en we bespreken ze gezamenlijk. Daarnaast tonen we ook extra werk. We organiseren verder workshops, excursies en exposities en samen met een aantal andere fotoclubs nodigen we topfotografen uit hun fotowerk te presenteren. Soms doen we ook fotografie op uitnodiging.

Wilt u meer te weten komen over fotoclub Diafragma? U kunt altijd een keer vrijblijvend een bijeenkomst van de club bijwonen. Meestal op dinsdag en soms op woensdag komen we bij elkaar in wijkgebouw De Poort aan de Kastelenring.

Meer informatie
Kijk voor ons programma en fotowerk op de website van de club: www.fotoclubdiafragma.nl of mail naar info@fotoclubdiafragma.nl.

Tijden
dinsdag (meestal) van 20.00 uur tot 22.30 uur (opening 19:30 uur)

Adres
De Poort
Kastelenring 112
2261 HD Leidschendam

Lidmaatschapsinformatie
Per seizoen (sept. t/m juni): €60

 

 

 
Bezoekadres
De Poort, Kastelenring 112
Leidschendam
 
Postadres
Valkhof 45
2261 HS Leidschendam
 
Website
www.fotoclubdiafragma.nl
 
Contact - Hans Mulder (Voorzitter)
Telefoon
070 - 78 55726
 
E-mailadres
info@fotoclubdiafragma.nl