Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Showgroep De Millies

 

Showgroep De Millies is opgericht in 1982 en is ontstaan uit een groepje majorettes die het showelement goed tot zijn recht wilden laten komen. Onder leiding van mevrouw Wil Lindeman is het vriendinnenclubje uitgegroeid tot een echte club.

 

De eerste optredens waren vooral bij carnavalsverenigingen en bij de intocht van Sinterklaas. Tegenwoordig gaan de meeste afspraken voor een optreden via een impresario. Deze heeft goede contacten in het buitenland en regelt fantastische optredens. In Frankrijk en noord Spanje zijn de dames inmiddels erg populair. Of het nu gaat om een Tiroler-avond in lederhosen of een Charleston dans uit begin 1900, De Millies zijn van alle markten thuis. Gezien haar klassieke balletopleiding en ruim 25 jaar ervaring als jazzdans instructrice, werkt Wil Lindeman, samen met de dames, alle dansen en shows zelf uit. Ook twirling is een onderdeel van de activiteiten.

 

Elke maandagavond wordt er in 2 leeftijd categorieen geoefend op dans, show & choreografie. Bij de Mini-Millies ben je welkom vanaf 6 jaar.

 

 

 
Bezoekadres
Spinozalaan 317 (secretariaat)
Voorburg
 
Postadres
Spinozalaan 317
2273 XK Voorburg
 
Website
showgroepdemillies.da.ru/
 
Contact - Peter en Wil Lindeman (boekingen en informatie)
Telefoon
070 - 386 81 75