Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

de Bibliotheek aan de Vliet

 

In opdracht van gemeente Leidschendam-Voorburg heeft de Bibliotheek aan de Vliet de coördinatie over het zogenaamde Cultuurmenu. De gemeente is de initiatiefnemer van het zogenaamd Cultuurmenu, in samenwerking met de culturele instellingen uit Leidschendam-Voorburg. De bibliotheek is ook contactpersoon voor het onderwijs.

Primair onderwijs (PO)

De gemeente heeft samen met tien lokale culturele instellingen een doorgaande culturele leerlijn voor het basisonderwijs opgezet: het Cultuurmenu. In het menu bieden culturele instellingen een actief aanbod cultuureducatie aan gericht op één leerjaar. Aan het einde van de basisschool is een leerling op deze manier bij verschillende lokale culturele instellingen op bezoek geweest en in aanraking gekomen met een diversiteit aan culturele disciplines: dans, muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en cultureel erfgoed.

Klik hier voor de website van het Cultuurmenu »

Contactpersoon (voor onderwijs):

Voor algemene inlichtingen over het cultuurmenu kan het onderwijs contact opnemen met de Bibliotheek aan de Vliet, Jacqueline van Munster (jvmunster@bibliotheekaandevliet.nl), of tel.: 070 240 0 250)

 
Bezoekadres
Koningin Julianalaan 257
Voorburg
 
Postadres
Postbus 601
2270 AP Voorburg
 
Website
www.bibliotheekaandevliet.nl
 
Contact - J. van Munster
Telefoon
070 – 240 0 250
 
Fax
070 - 387 5797
 
E-mailadres
jvmunster@bibliotheekaandevliet.nl