Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Atelier Jolanda van der Elst

 

Tekenen en schilderen doe ik al vanaf het moment dat ik een potlood kon vasthouden. Gedurende een aantal jaren heb ik teken- en schilderlessen en -cursussen gevolgd, evenals een illustratieopleiding bij het LOI. Maar voor het overgrote deel ben ik autodidact.

In 2002 besloot ik van mijn passie mijn werk te maken. Momenteel schilder ik niet alleen voor mezelf, maar geef ik op twee dagen in de week teken- en schilderlessen aan volwassenen en kinderen en werk ik in opdracht (zowel illustraties als schilderijen). Schrijven, wat ik ook graag doe (ik heb twee kinderboeken geschreven) schiet er de laatste tijd wat bij in, maar hoop ik op termijn ook weer op te pakken. De rest van de tijd (een groot deel) wijdt ik graag aan mijn gezin en verder ben ik werkzaam als trouwambtenaar in Leidschendam-Voorburg.

Ik heb een brede interesse wat onderwerpen betreft, waarbij natuur, de mens (ook portretten), kinderen en (historische) kostuums wel een hoofdrol spelen. Ik werk graag met olieverf en aquarel, maar ook met pastel, potlood en acryl.

Jolanda van der Elst exposeert in de digitale galerie van Cultuurpunt. Bezoek ook eens haar website!

 
Bezoekadres
Goudplevierlaan 11
Leidschendam
 
Postadres

 
Website
www.box.net/vanderelst
 
Contact
Telefoon
06-29547697
 
E-mailadres
jc.vd.elst@planet.nl