Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Bisque Oui

 

Workshops en cursussen aardewerk beschilderen:

Je leert aardewerk beschilderen in de oud Hollandse majolica techniek, of de Delftse faience techniek.
Aardewerk beschilderen is voor iedereen, man, vrouw, jong en oud. Het is leuk om te doen, het is ontspannend en het haalt de kunstenaar in je naar boven.
Ook voor de niet creatieveling onder ons, ontstaat er altijd iets moois. Met de juiste begeleiding, inspiratie en materialen zal je versteld staan van jezelf!

Er is altijd wel een gelegenheid om samen creatief aan de slag te gaan. Denk aan een familie-uitje, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, vrienden/vriendinnen, etc.
Een creatieve workshop kan naar wens ingevuld worden. Zo kunnen de deelnemers bijvoorbeeld een servies beschilderen voor de jarige of de bruid. Er kan gekozen worden voor een bepaald thema of een kleurstelling. Natuurlijk kan je ook lekker voor jezelf aan de slag gaan, of een uniek cadeau maken voor iemand anders. Er zijn voldoende serviezen en voorwerpen waaruit gekozen kan worden.

Ik geef workshops thuis tot 6 personen en op locatie voor groepen vanaf 6 tot 50 personen of meer. Verder biedt ik locaties aan dat kan ook in combinatie met een high tea, lunch of een borrel en hapje.

Naast de workshops geef ik ook meerdaagse cursussen voor kinderen en volwassenen. Zo kunnen kinderen een ontbijtserviesje schilderen. Volwassenen beschilderen een schaal of meerdere borden in een bepaalde techniek.

Ook voor bedrijven zijn er aantrekkelijke arrangementen, thema's en team building mogelijkheden.

Nadat de deelnemers klaar zijn met het aardewerk beschilderen, voorzie ik het nog van een opglazuur laag en bak de kunstwerken af in een keramiek oven op 1060 graden Celsius. Ik gebruik uitsluitend gif- en loodvrije glazuren. Na het bakken is het keramiek gebruiksklaar.
Het is eet-, oven- en vaatwasmachine bestendig.

Kijk voor informatie en mogelijkheden op mijn website: www.bisque-oui.nl .
Een mailtje kan natuurlijk ook: info@bisque-oui.nl  of bellen: 06-48056504.

 
Bezoekadres
't Hert 63
Leidschendam
 
Postadres

 
Website
www.bisque-oui.nl
 
Contact - Jannette Kuilman
Telefoon
06-48056504
 
E-mailadres
info@bisque-oui.nl