Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Boetseren, beeldhouwen en schilderen in Atelier 2

Zaterdag 25 augustus kunt u tijdens het Cultureel Zomerfestival op het Koningin Julianaplein de kraam bezoeken van Atelier-2. U kunt verschillende kunstenaars ontmoeten en informatie krijgen over de cursussen die per 1 september 2012 starten.

In Atelier 2 krijgt u professionele begeleiding door kunstenaars/docenten in beeldhouwen, boetseren, keramiek, tekenen en schilderen. Er zijn lessen voor volwassen en kinderen.

U vindt Atelier 2 in het oude centrum aan het Zwartepad 2 te Voorburg.

Het atelier is inspirerend en ruim. Alle materialen zoals schilderezels, keramiekovens en boetseer/ beeldhouw bokken zijn aanwezig
Voor beeldhouwen en model boetseren krijgt u les van Frans Kokshoorn en Guido Sprenkels. Het keramiekatelier is van Mance van Beers.
Verschillende kunstenaars geven schilder- en tekenlessen: Joost Verhagen, Maria Stella, Evert Schellens en Mariska Mallee. Op de woensdagmiddag is er kinderatelier begeleid door Maddy Albers.

Atelier 2, Zwartepad 2, Voorburg ligt 1 minuut lopen van het station Voorburg. Goed bereikbaar met bus 23, 26, 39, 45 twee minuten lopen. Je kunt gratis parkeren voor de deur (blauwe schijf).

Meer informatie:
Voor informatie, lestijden en lesgeld kijk de website van Atelier 2: www.atelier-2.nl.
Telefonische informatie bij Mariska Mallee: 070 387 32 85 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Frans Kokshoorn 070-3872470 of Agostina de Groot-Flores 06 14243514.