Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Woej biedt cultuur mèt vervoer voor 55+

Woej verzorgt met het Cultuurmenu 55+ al bijna twee jaar mooie culturele programma's. Het programma voor september/oktober is nu bekend. Er is plaats voor totaal 32 ouderen, die in Leidschendam-Voorburg woonachtig zijn.

Het Cultuurmenu 55+ is een cultureel all-in-pakket, want Woej verzorgt voor de deelnemers het (bus)vervoer van deur tot deur. Het is bedoeld voor ouderen in Leidschendam-Voorburg, die bijv. niet meer zo goed ter been zijn, geen zin hebben om alleen te gaan, of niet in het donker over straat willen. Woej organiseert het Cultuurmenu 55+ in opdracht van de gemeente en in samenwerking met vele culturele organisaties, zowel binnen als buiten de gemeentegrenzen.

Dit jaar 'draait' Woej geen vier Cultuurmenu's 55+, maar liefst acht. Telkens is er keuze uit twee menu's (programma's) van elk vier activiteiten. U kiest voor programma A òf voor programma B, u kunt in dit verband geen afzonderlijke activiteiten kiezen. Als u dat wel wilt, kunt u zelf een kaartje kopen bij het desbetreffende theater. Maar daar hoort dan uiteraard niet het vervoer bij.

Folder

Voor een uitgebreide beschrijving van het programma van september/oktober 2012, zie hieronder. De nieuwe folder zal binnenkort vanaf begin augustus hier te vinden zijn.

De folder is in de loop van augustus ook te vinden op diverse openbare plekken, zoals de gemeentelijke servicecentra, de wijkcentra (o.a. van Woej), de bibliotheken etc. En als u belt met de Seniorenbellijn van Woej (tel. 387 10 99, dagelijks tussen 9.00 uur en 11.00 uur), kunt u de folder thuisgestuurd krijgen.

Kosten

De kosten zijn max. € 104,- voor een menu van vier activiteiten (Ooievaarspashouders betalen max. € 80,-), incl. consumpties en vervoer.

Inschrijven tot 3 september

Inschrijven, kan tot 3 september met behulp van de bon in de folder. Bel eventueel voor meer informatie (of voor toezending van de folder) de Seniorenbellijn van Woej, 387 1099, dagelijks tussen 9.00 uur en 11.00 uur. Begin september krijgt u een schriftelijke bevestiging of u inderdaad kunt deelnemen aan het programma van uw keuze.

Meer informatie over het programma>>