Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Hulp bij digitaal aanmelden Sport- en Cultuurkaart

De Sport & Cultuurkaart is sinds 1 september 2019 online. De digitale kaart geeft inwoners van Leidschendam-Voorburg de kans om op een laagdrempelige en leuke manier kennis te maken met het sport- en cultuuraanbod in de gemeente.

Het is een samenvoeging van de succesvolle Sportstrippenkaart en de Cultuurkaart. Dit seizoen is er gekozen om van boekjes en strippenkaarten over te gaan op een website. Dit is naast duurzaam ook handig, omdat het aanbod gedurende het hele jaar gewijzigd kan worden.

Hulp bij digitaal inschrijven

Via de website www.sportencultuurkaart.net kunt u zich aanmelden voor activiteiten, proeflessen en trainingen. Daarnaast krijgt u korting op workshops en voorstellingen. Er zijn in totaal meer dan 100 aanbieders en er is keuze uit meer dan 175 activiteiten.

Voor alle inwoners die het lastig vinden om zich via de website in te schrijven biedt SenW ondersteuning aan. Op de volgende dagen en tijden kunt u bij ons langskomen:

  • Dinsdag 12:00 – 13:00 uur, Dobbelaan 4, Leidschendam
  • Donderdag 11:00 – 12:00 uur, Van Fauckenbergsestraat 1, Voorburg

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunt u uw vraag stellen via de button β€˜Heb je een vraag?’ op de website. Uw vraag wordt binnen twee werkdagen beantwoord. U kunt ook bellen naar 070-763 06 06.