Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Werk aan jezelf met workshops van Indigo Preventie

,,Iedereen heeft weleens een periode waarin het niet zo lekker gaat. Vaak komt u daar zelf wel weer uit. Maar als uw klachten niet verdwijnen of zelfs groter worden, is het belangrijk om uw problemen aan te pakken en hulp te zoeken”, aldus Jaap van Buren van Bibliotheek aan de Vliet.,,Indigo Preventie uit Den Haag biedt bij de bibliotheek in Voorburg gratis workshops aan om te voorkomen dat uw klachten verergeren en om (meer) grip op uw leven te krijgen.”

,,Vanuit de bibliotheek dragen wij bij aan de workshops met lees- en kijktips. Wilt u na een workshop meer weten over bijvoorbeeld zelfvertrouwen? Aan het einde van de workshop krijgt u een boekje met tips over boeken, tijdschriften en dvd’s die u in onze collectie terugvindt. Een kleine greep uit de workshops die u kunt volgen: Positief denken, 2 september in Voorburg; Lekker slapen, 9 december in Voorburg; Meer regie over je leven, 26 september in Voorburg.”

 

Het complete programma staat in een speciale folder die u kunt afhalen in de bibliotheek. De workshops worden in groepen van maximaal 14 personen gegeven. Meld u aan voor de gratis workshops en trainingen aan de balie in de bibliotheek of op www.bibliotheekaandevliet.nl/indigo-preventie

Bron: Vlietnieuws