Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Oldtimerdag Voorburg

Zondag 22 september 2019 zal in het kader van de Vlietdagen wederom de Oldtimerdag worden gehouden in het schitterende Huygenskwartier.

Voor dit event zijn  we op zoek naar oldtimers, auto’s, brommers en andere voertuigen van voor 1992. Heeft u een mooie oldtimer en wilt u graag aanwezig zijn met het voertuig, dan bent u van harte welkom! 

In een uniek gebied vol bijzondere winkeltjes, restaurantjes, monumenten, musea en meer staan er tussen 12.00-16.00 uur meer dan 50 oldtimers opgesteld in de Herenstraat, Van Schagenstraat, De Wielemakersslop, Kerkstraat, Franse Kerkstraat en op het Stationsplein. 

Bezoekers kunnen stemmen op de mooiste oldtimer tijdens de concour d’élegance. Geniet daarnaast van de koopzondag in de winkels, het speciale programma in de Voorburgse musea en restaurants en swing mee op de muziek van De Swing Dixielandband. Maak een rondje in de historische trams van het Haags Openbaar Vervoermuseum of stap in een historische bus van het Haags Busmuseum.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.hofwijck.nl/nl/oldtimerdag-huygenskwartier-voorburg
of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.