Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Voorstelling 'Vreemde Vogels' van Enge Buren is verplaatst

De voorstelling die op 1 februari in Het Veur Theater in Leidschendam zou staan, is wegens een luchtweginfectie bij een van de mannen, verplaatst naar woensdag 20 februari.

De cabaretgroep Enge Buren is met de voorstelling 'Vreemde Vogels' weer in de Nederlandse theaters. Het is inmiddels het achtste seizoen dat de heren te zien zijn. Enge Buren brengt muzikaal cabaret. 

De drie heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatief manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Hilarisch en ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de drie goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier bespelen Enge Buren met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek. 

Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeetjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts. 

Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.Een wervelende show voor jong en oud. 

Meer informatie en kaartverkoop »