Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Zangers gezocht voor nieuw klassiek projectkoor in de Oude- of Martinikerk

Binnenkort start op zaterdagmorgen 6 oktober van 10.00 uur - 12.00 uur de eerste repetitie klassiek muziekstukken van Bach en Purcell in de Oude kerk van Voorburg.

Ervaar de mooie akoestiek in de kerk

Altijd zo’n zin gehad om een klassiek muziek stuk te zingen in een gebouw met mooie akoestiek? Maar nog geen gelegenheid of tijd gehad om je te verbinden aan een vast koor?Kom dan met ons mee zingen o.l.v. dirigent Hans Houtman in een ‘tijdelijk’ nieuw projectkoor. In 5 repetities worden de muziekstukken in de kerkzaal van de Oude Kerk in Voorburg  geoefend (oktober-november).

- Cantate BWV 98, Was Gott tut ,das ist  Wohlgetan, J.S. BACH

- Rejoice in the lord, PURCELL

De uitvoering is tijdens de vesper op zondag 11 november van 19.00 - 20.00 uur. Samen met ervaren solisten en een professioneel ensemble worden de stukken uitgevoerd.

Iedereen kan meedoen

 Iedereen kan mee doen. Wel is enige zangervaring gewenst en de aanwezigheid tijdens 5 repetities. De bijdrage om mee te doen is slechts€ 30,- per persoon inclusief bladmuziek en koffie/thee. Na de start repetitie op zaterdag 6 oktober zijn de repetities op maandagavond: 15, 29 oktober en 5 november van 20.00 - 22.00. En op zaterdagmorgen 10 november van 10.00 - 12.00 uur

 Informatie en opgeven kan bij Irma Nieuwenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv Naam, Adres, Telefoonnummer en Stemsoort
organisatie: Protestantse Gemeente Voorburg