Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Werksessies voor inrichting Overgoo in juli en augustus

Tijdens een eerste goed bezochte inloopavond zijn reeds vele wensen en ideeën voor de herinrichting van de Overgoo in Leidschendam verzameld aan de hand van een vijftal thema’s: duurzaamheid, wonen, economie en recreatie, groen en water en mobiliteit.

De inloopavond leverde veel nuttige feedback op. In de aanloop naar de tweede omgevingsbijeenkomst, willen gemeente en Impact Vastgoed samen met enkele enthousiaste bewoners en ondernemers de ambities voor de ontwikkeling van Overgoo beschrijven. Uiteraard mede gebaseerd op de input van de eerste bijeenkomst. Dit gebeurt in werksessies met ambtenaren van de gemeente, vertegenwoordigers van Impact Vastgoed, ondernemers en bewoners.

Het resultaat van de werksessies leidt tot een eerste aanzet van de ontwikkelvisie voor het gebied en de ambities voor Overgoo. In de aanloop naar de tweede omgevingsbijeenkomst na de zomer leggen wij deze aanzet graag voor aan de omgeving voor nieuwe input.

Gezocht worden nog twee enthousiaste bewoners die willen meedenken in de werksessies.

Vind u het leuk hieraan deel te nemen? Stuur dan uiterlijk 3 juli een e-mail met uw motivatie en beschikbaarheid in juli/augustus naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Het aantal sessies is vier keer in de periode juli en augustus 2018. De eerste sessie is op 5 juli van 10:30 tot 16:00 (locatie Rotterdam). De overige sessies vinden plaats aan de Overgoo in Leidschendam en deze duren ca. 1 dagdeel per sessie op nader te bepalen data.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief en kijk op www.lv.nl/overgoo 

Bron: Het Krantje