Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

BLIJ van ZINgen: 4 ochtenden spelen met je stem

Op vrijdag 10 november 2017 start in Casa Niraï, Van Halewijnlaan 2, 2274 TR in Voorburg een nieuwe workshop stemexpressie voor volwassenen: BLIJ van ZINgen.
Een serie van vier ochtenden waarin gezongen wordt zonder techniek, zonder woorden en zonder dat het móói moet zijn. Gewoon zingen omdat het plezier en energie geeft en daardoor ontspant. Ervaring met stemexpressie of zingen is niet nodig. Juist ook voor diegenen die een rem hebben op zingen is deze workshop een heel prettige ervaring. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.”(Pippi)

Stemexpressie is een vorm van intuïtief zingen: klinken met stem, lichaam en gevoel in het moment. Een ontdekkingsreis in klank met het lichaam als klankkast, ritmes en vloeiende melodieën, klinken in duetten en cirkelsongs, telkens afgestemd op de klanken die in de groep ontstaan. Soms met begeleiding van instrumenten zoals de Afrikaanse harp, sjamanendrum, klankschalen of shrutibox. De ochtenden worden begeleid door docent stemexpressie Carola Daum.

De andere data zijn vrijdag 17 en 24 november en 1 december; de tijden zijn van 10.00 uur tot 11.30 uur. Deelname kost €10,00 per les als je voor de hele serie ineens betaalt, anders €12,50 per keer. Graag van te voren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Meer informatie is te vinden op www.zingenvanuitjehart.nl.