Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Feestelijke prijsuitreiking schrijfwedstrijd Talentenloods

Maar liefst 16 basisscholen hebben met 22 groepen deelgenomen aan de schrijfwedstrijd van de Talentenloods. Van iedere groep waren twee leerlingen genomineerd door de jury. Ook dit jaar was de kinderen gevraagd een verhaal te schrijven over hun talent of hobby.
Wethouder Nadine Stemerdink opende de Prijsuitreiking en vertelde hoe zij wethouder was geworden na eerst gedroomd te hebben over een professionele carrière als volleybalster en ook op zeer hoog niveau had gespeeld. Naast de optredens van Mees Goes op de piano, Tess Uitdenbroek met streetdance en Martijn Meijerink en Milou van der Ven met klassiek ballet kwamen er nog verrassende optredens bij van Roeba Ajami met een zelfgeschreven toneelstukje en Kachina Rerimassi met werelddans. Jari de Vries verzorgde voor ieder optreden de roffel op de snaredrum.
 
Nummer 3 van de Schrijfwedstrijd werd Willemijn Oudemans van basisschool De Balans met ‘Berggeheim’. Levi Numann van Montessori Nieuw Vreugd en Rust werd nummer 2 met zijn verhaal ‘Levi’s magische potlood’. Op de eerste plaats eindigde Suzanna Kooij van de Vijverhof met ‘De Roofvogelwereld van Suzanna’. Zij kregen alle drie een persoonlijk uitgezocht boek door Inge Roos van Kinderboekwinkel In de Wolken en ontvingen daarnaast een voucher voor een bezoek in de klas van Talentenloods over Schrijven en Talentontwikkeling.
 
Jacob Homan mocht afsluiten met zang. Wie komend schooljaar in groep 8 zit mag zich aanmelden voor het Open Podium op 18 mei in Theatercafé Ludens. Alle talenten zijn welkom. Opgeven via www.talentenloods.nl