Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Projectleden najaarsconcert Voorburgse Oratorium Vereniging

Op vrijdag 24 november a.s. geeft de VOV haar jaarlijkse najaarsconcert in de Koningkerk in Voorburg.

Voor dit concert heten wij graag projectleden van harte welkom. Alle stemgroepen (bij de alten zijn beperkte mogelijkheden) kunnen aanvulling gebruiken.

Dit jaar voeren wij een uitdagend en afwisselend programma uit dat bestaat uit het Gloria van Vivaldi, het Magnificat van Zelenka en delen uit de Messiah van Händel.

Wij voeren deze werken traditiegetrouw uit met begeleiding van een professioneel orkest. Dit keer is gekozen voor het Dordts Kamer Orkest. De solistische partijen worden gezongen door twee bekende professionele solisten, Klaartje van Veldhoven en Helena van Heel.

Het belooft weer een mooie uitvoering te worden. Als u hiervan deel wilt uitmaken, kom dan gerust een keer vrijblijvend kijken. We repeteren op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het Atrium van het Gymnasium Novum in Voorburg.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Martha Rijkmans, tel. 06-51243567 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ook op onze website kunt u meer lezen over het projectlidmaatschap en over ons koor, www.vov-voorburg.nl.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!