Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Voorburgse Oratorium Vereniging goed op dreef!

Na een geslaagd najaarsconcert, waarbij voor een uitverkochte zaal de Messe nr. 2 in G-dur en het Salve Regina van Franz Schubert en het Requiem van Gabriël Fauré, ten gehore werden gebracht, is de Voorburgse Oratorium Vereniging onder leiding van haar dirigent Rob Kaptein volop aan het repeteren voor het komende concert.

Op vrijdag 20  november a.s. zullen de Nelson Messe van Joseph Haydn en “The ways of Zion Do Mourn’ van Georg Friedrich Händel in de Koningkerk in Voorburg worden uitgevoerd. Daarnaast wordt druk gewerkt aan het opbouwen van kleiner repertoire, zodat het mogelijk is om ook bij andere gelegenheden op te treden.

Iets verder in de toekomst ligt het jaar 2016, een zeer bijzonder jubileumjaar. De VOV bestaat dan maar liefst 70 jaar! Het koor kent een veelbewogen geschiedenis, maar is door de jaren heen onder de verschillende dirigenten blijven groeien en bloeien. Dat dit jubileumjaar opgeluisterd gaat worden met een prachtig feestelijk concert staat vast.

De VOV heeft een vaste kern van enthousiaste koorleden, waarbij nieuwe leden van harte welkom zijn. Samen met dirigent Rob Kaptein wordt gestreefd naar verdere muzikale groei en ontwikkeling, waarbij naast hard werken het plezier van het samen zingen voorop staat.

Enthousiast geworden door dit verhaal? De VOV verwelkomt graag nog nieuwe leden. Met name in de stemgroepen sopraan en tenor kunnen wij aanvulling goed gebruiken! Maar ook alten en bassen zijn van harte welkom om eens op een repetitie te komen kijken en een nootje mee te zingen.

We repeteren op de maandagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in de gemeentezaal van de Opstandingskerk aan de Rembrandtlaan  92 in Voorburg.

Als u zich van te voren aanmeldt bij Marike Korving, tel. 015 3646488, dan ontvangen wij u graag.

Meer over de VOV kunt u lezen op onze website www.vov-voorburg.nl.

VOV koor