Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Open avond over concept-Cultuurvisie

Op 10 maart wordt de concept-Cultuurvisie gepresenteerd tijdens een OpenRAADhuisavond. Het programma start om 19.30 uur en vindt plaats in en met medewerking van Theater Ludens, Burgemeester Feithplein 95 te Voorburg. Niet in het raadhuis dus! Inloop vanaf 19.15 uur. 


Naast de presentatie is er volop ruimte voor reacties, discussie en muziek. Talentvolle jeugd laat horen dat zij onze culturele toekomst zijn! Er staan optredens gepland van Bas Wessels (solo gitaar), TRIAS-dansgroep D'licious/Funky Monkeys, Veerle de Haan en Eline Vieveen (zang) en de band One Year Difference.  Het wordt dus een levendige, muzikale avond! Inwoners zijn van harte welkom in Theater Ludens om deze culturele avond bij te wonen, de toegang is gratis.

Er staat één onderwerp op de agenda:

Presentatie van (en reacties op) de Concept-Cultuurvisie (omlijst met muzikale intermezzo's).

De avond in Theater Ludens begint met een presentatie door de DSP-groep over de speerpunten en prioriteiten van de Cultuurvisie. Na de presentatie bestaat vervolgens de mogelijkheid dat instellingen, organisaties, personen aangeven in hoeverre ze betrokken zijn bij de totstandkoming en zich herkennen in de Cultuurvisie.

De Concept-Cultuurvisie wordt naar verwachting geagendeerd voor de commissie Maatschappelijke Activiteiten op 26 maart en voor besluitvorming in de raad op 7 april.