Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Opening expositie jonge kunstenaars

Zaterdag 24 juni van 15-16.30 uur vindt in Kunstcentrum Brugman de opening plaats van de expositie van werk van jonge kunstenaars.

Lees meer...

Summer Talents Festival kent dit jaar twee edities!

Op woensdag 21 juni is het feest op het schoolplein van De Driemaster, Spinozalaan in Voorburg. Een week later, op 28 juni, strijkt het talentencircus neer op het pleintje bij SenW, Dobbelaan Leidschendam.

Lees meer...

Feestelijke prijsuitreiking schrijfwedstrijd Talentenloods

Maar liefst 16 basisscholen hebben met 22 groepen deelgenomen aan de schrijfwedstrijd van de Talentenloods. Van iedere groep waren twee leerlingen genomineerd door de jury. Ook dit jaar was de kinderen gevraagd een verhaal te schrijven over hun talent of hobby.

Lees meer...

Losse zomer teken- en schilderlessen en workshops bij Kunstcentrum Brugman

Tijdens de zomermaanden juli en augustus 2017 kunt u kennis maken met onderstaande docenten om eventueel een juiste keuze te maken  voor het nieuwe teken- en schilderlessen seizoen.
Het zijn losse schilderlessen dus u betaald dan per les.

Lees meer...

Projectleden najaarsconcert Voorburgse Oratorium Vereniging

Op vrijdag 24 november a.s. geeft de VOV haar jaarlijkse najaarsconcert in de Koningkerk in Voorburg.

Voor dit concert heten wij graag projectleden van harte welkom. Alle stemgroepen (bij de alten zijn beperkte mogelijkheden) kunnen aanvulling gebruiken.

Lees meer...

Actiemaand Stadstuin Rusthout

De maand juni is voor Stadstuin Rusthout een actiemaand. In die maand proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de nieuwbouw van onze boerderij. In de zomer is die goed te gebruiken, maar in de winter is het er koud en winderig. Het is tenslotte een stal. We willen graag een goed gebouw.

Lees meer...