Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Doe mee aan de CreActief Sport en Cultuurdag

5 december 2019
09:00 - 12:00

Houdt u van sporten of bewegen? Wilt u creatief bezig zijn? Of wilt u gewoon gezellig samen in beweging zijn? Kom dan meedoen met onze gezellige ochtenden vol culturele en sportieve activiteiten!

Sport en Welzijn en Westvliet Family Sports & Health club gaan u op donderdag 5 december een gezellige ochtend bezorgen. Deze dag is onderdeel van verschillende edities die CreActief Sport en Cultuur 55+ te bieden heeft. Tijdens deze dagen kunnen er verschillende sporten uitgeprobeerd worden en/of er kan meegedaan worden aan een culturele workshop. Het aanbod wisselt per ochtend.

Doel
Het is bekend dat je van sporten fitter en mentaal sterker wordt. Aan deze mentale gezondheid wordt gedacht bij de Bridge die verzorgd wordt door bridgevereniging N.R.B.C. Kom..Kom Maer.

Met de cultuuractiviteit fotocollage maken gaan we aan de slag met onze creativiteit in samenwerking met een echte kunstenares Hak Stam.

Daarnaast is dit natuurlijk ook een heel gezellige en sociale ochtend met elkaar. Samen sport en bewegen of creatief bezig zijn is natuurlijk veel leuker dan alleen.

Data en locaties
De CreActief Sport en Cultuurdagen 55+ dagen vinden maandelijks plaats op:

  • Donderdag 5 december 2019     Tai chi, Yoga, Fitness, Squash, Bridge, Zingen

Iedere editie kan er gekozen worden om deel te nemen aan twee activiteiten per dag. De inloop is vanaf 08.45 uur en de activiteiten zijn van 09.00 tot 12.00 uur op de prachtige locatie van Westvliet Family Sports & Health club (Westvlietweg 55, Den Haag). Deze locatie is goed bereikbaar en heeft veel gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: creactiefsenioren@senw-lv.nl. Vermeld daarbij uw naam, telefoonnummer en leeftijd.

 

Adres: Westvlietweg 55
Plaats: Den Haag
Telefoon: 070 763 0 606
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.