Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Maak een poster n.a.v. de voorstelling Masha en de beer (3-7 jaar)

23 Oktober 2019
12:00 - 13:00

 

Kun je de hoofdrolspelers vanuit SPACE zien? Kijk, daar is de grote sterke circusbeer die met zijn kleine vriendinnetje Masha in het bos speelt. Maar wie is eigenlijk de Baas in het bos van alle dieren die daar wonen?

En zie daar buiten het bos de Flat staan waar een oude mopperpot woont, die ineens gaat lachen en dansen als hij een nieuwe buurvrouw krijgt? Zoom in op het gekke meisje dat bizarre dingen meemaakt wanneer ze haar maffe moeder zoekt en (gelukkig) ook vindt. Of zoom net zo ver in dat je net als Mees een kijkje kunt nemen in haar eigen hoofd.

Maak na je bezoek aan een voorstelling een poster, zodat je iedereen kunt laten zien wat jij hebt gezien! En dat wordt extra verrassend en bijzonder als je in de druktechnieken duikt.

Stempelen, mono-print, kartondruk, sjablonen …. Zoom in op wat jou het meeste opviel in de voorstelling om dat vervolgens in je eigen poster te verwerken. Ouders en begeleiders blijven erbij om de kinderen jonger dan 6 jaar een handje te helpen. Ouders en begeleiders van de kinderen vanaf 6 jaar mogen ook blijven kijken of mogen de kinderen na afloop weer ophalen.

TIP: deze workshop is toegespitst op, en prima te combineren met één van de voorstellingen.

Kaarten:  € 7,00

 

Adres: Burg. Feithplein 95
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070 3871168 (kassa)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.