Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

De Nationale Diabetes Challenge - lezing en wandeling met leefstijlcoach Bettien van Vliet-Rubens

19 juli 2019
12:00 - 14:00

In samenwerking met huisartsenpost Werker in Voorburg geeft leefstijl- & vitaliteitscoach Bettien van Vliet-Rubens op vrijdag 19 juli een lezing in de bibliotheek in Voorburg.

Tijdens de lezing gaat zij in op de voordelen van bewegen. Na de lezing is er een gezamenlijke wandeling vanaf de bibliotheek, dus neem een flesje water en uw wandelschoenen mee!

Tijd: 12:00 inloop | 12:15 uur lezing | 13:00 - 14:00 uur wandeling vanuit de bibliotheek

Kosten: Gratis, maar wel (online) aanmelden »

De Nationale Diabetes Challenge
De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement dat de kwaliteit van leven van mensen met o.a. diabetes verbetert. Met ondersteuning van de BvdGF organiseren lokale zorg- en sportprofessionals wekelijks een wandeling. In kleine stappen trainen deze professionals samen met de deelnemers tot de Nationale Diabetes Challenge Week van 25 t/m 28 september 2019. 

De Nationale Diabetes Challenge is ontwikkelt voor diabetici, maar iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken is welkom. In Voorburg organiseert de groep De Wandelwerkers De Nationale Diabetes Challenge. 

Lees meer over de Nationale Diabetes Challenge in Voorburg »

Bettien van Vliet-Rubens
Bettien van Vliet-Rubens is de leefstijl- en vitaliteitscoach, waar huisartsen in Voorburg naartoe kunnen verwijzen voor het CooL-traject. In haar presentatie praat zei over het belang van bewegen voor onze gezondheid, gezien vanuit het oogpunt van de Leefstijlcoach. De Wandelwerkers hebben haar gevraagd om deze presentatie in het kader van De Nationale Diabetes Challenge te geven.

Lees meer over het CooL-traject van Bettien van Vliet-Rubens »

Adres: Koningin Julianalaan 257
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.