Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Appeltaartconcert tijdens Alzheimer Café in De Mantel

2 juli 2019
19:30

In samenwerking met de Stichting Appeltaartconcerten, Alzheimer Nederland en een aantal muzikanten van het Residentie Orkest is er op dinsdag 2 juli een Appeltaartconcert in het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg.

Deze avond zal in het teken staan van een muzikale ontmoeting. Appeltaart en klassieke muziek komt naar de bezoekers toe, om ze te raken en te ontroeren.

De muzikanten van Het Residentieorkest spelen voor mensen die niet (meer) in staat zijn om naar een concertzaal te gaan.

Mantelzorgers, mensen met dementie en professionals zijn vanaf 19.00 uur welkom in woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide 54 te Voorburg.

Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Voor deze speciale editie wordt men verzocht zich aan te melden via cvdam@wzh.nl of tel: 0622442139.

Alzheimer Café
Het Alzheimer Café LeidschendamVoorburg is een lokaal ontmoetingspunt voor mensen met dementie, familie, naasten, hulpverleners, studenten en andere betrokkenen of geïnteresseerden.

Maandelijks geeft een deskundige binnen een bepaald thema uitleg en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer. Verder is er informatie aanwezig over de mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening.

Vragen over het Alzheimer Café? Bel dan met Conny van Dam: 06-22442139.

Bron: Het Krantje Online
Adres: Klaverweide 54
Plaats: Voorburg