Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

The Beatles Revival in Leidschendam

14 juni 2019
20:00 - 23:00

The Beatles Revival komt naar Leidschendam

Zelfs de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band aan het werk zag. Onwaarschijnlijk hoe deze jongens uit Tsjechië ‘the real thing’ benaderen. Dat ligt aan de kapsels, de kostuums en originele instrumentmerken als Rickenbacker, Gretsch en Vox. Maar de grootste gelijkenis zit hem in de muziek. Elk nummer wordt griezelig precies gebracht. Zelfs de bas wordt linkshandig gespeeld, net als Paul McCartney zelf. Als eerste, niet Engelse band, speelden ze drie concerten in de beroemde Cavern Club in Liverpool. Geniet deze avond van ‘Strawberry Fields tot aan ‘The Long And Winding Road,’ tijdens The Beatles Revival band in Leidschendam.

Support act FABruari Four

FABruari Four is 50 jaar te laat geboren en daar zijn wij heel blij mee, want hun zeer geloofwaardige vertolking van de echte FAB4 wilt niemand missen. De perfecte driestemmige vertolking van de Beatles songs wordt nog ondersteund door hun authentieke jaren 60 kleding. Biep, biep, biep, biep, yeah!

Mis dit speciale concert niet en bestel nu uw ticket of arrangement met diner en/of overnachting via de website van Fletcher Events. De tickets kunnen ook telefonisch bij Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag besteld worden via 070-320 9280 of aan de receptie op Weigelia 22 in Leidschendam.

  • Deuren open: 20:00 uur
  • Aanvang programma: 20:45 uur
  • Support act: Fabruari Four (Beatles tribute band)
  • Beatles Museum Alkmaar met merchandise
  • Staanplaatsen
  • Krukken (UITVERKOCHT)

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop over dit concert en vele andere evenementen van Fletcher Events op www.fletcherevents.nl.

Foto: © https://www.facebook.com/fabruarifour/
Adres: Weigelia 22
Plaats: Leidschendam