Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

'Finding your feet' in het Filmhuis (Rwk)

16 april 2019
14:00 - 16:15

Romantische komedie van Richard Loncraine met Imelda Staunton. De snobistische zestiger Sandra is zo'n veertig jaar getrouwd met een keurige man. Kort voor hun pensionering ontdekt ze dat hij al jaren een affaire heeft met haar beste vriendin en zoekt ze onderdak bij haar oudere zus Bif.

Bif woont in een huurflatje, is een vrijgevochten type en heeft een vriendengroep van alternatieve types. Met tegenzin gaat Sandra mee naar de stijldanslessen voor ouderen waar Bif en haar vrienden veel plezier hebben. Sandra belandt in een soort verlate puberteit.

Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Meer informatie en kaartverkoop »

Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films in het Filmhuis voor € 15,00. Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt. Dit kan niet met contant geld, alleen met pin of een tegoed op uw bibliotheekpas.

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.