Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Pop-up leesclub Valentijnsdag in Bibliotheek Voorburg

14 februari 2019
11:00 - 12:00

Donderdag 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Liefde is misschien wel het vaakst beschreven thema in de literatuur.

Wat is uw favoriete liefdesgeschiedenis als het om literatuur gaat? Vertel erover en deel het met andere boekenliefhebbers.

Thema liefde

Tijdens deze pop-up leesclub bespreken we boeken die de Liefde als thema hebben. Een klassieker, een eigentijds boek, fictie of non-fictie, Nederlands of in het Nederlands vertaald: het mag en kan allemaal. Neem uw favoriete boek over de liefde mee en praat erover met andere boekenliefhebbers. Deelnemers hoeven elkaars favoriete boek niet te kennen of te hebben gelezen. Het gaat er juist om dat je elkaar inspireert met het verhaal over jouw ultieme liefdesboek. 

Voor iedereen

Bij een pop-up leesclub mag iedereen aansluiten. Of je nu lid bent van de bibliotheek of niet, of je veel of weinig ervaring hebt met het bespreken van een boek in groepsverband. De pop-up leesclub wordt ingeleid door een medewerker van de bibliotheek. Daarna gaat u onderling in gesprek. Aan het einde van de leesclub gaat u met nieuwe leesinspiratie naar huis! 

Leesinspiratie

De pop-up leesclub wordt ingeleid door een medewerker van de bibliotheek. Daarna gaat u met elkaar in gesprek. Aan het einde van de leesclub gaat u met nieuwe leesinspiratie naar huis! 

Houdt u van bakken?

Neem dan vooral wat lekkers mee. Want zoetigheid en een liefdesverhaal gaan heel goed samen.

Meedoen is gratis, maar wel (online) aanmelden.

Meer informatie en aanmelden »

 
Adres: Koningin Julianalaan 257
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.