Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

'Hampstead' in het Filmhuis (Rwk)

27 november 2018
14:00 - 16:00

Diana Keaton speelt Emily, een Amerikaanse weduwe die ooit een keer in de Londense wijk Hampstead Heath is beland.

Emily runt als vrijwilliger een kledingwinkeltje. Ze woont in een riant appartementencomplex, waar ze heel wat te stellen heeft met haar roddelende medebewoners. Zij vinden vooral dat Emily weer aan de man moet en proberen haar voortdurend te koppelen.

Zo op het oog heeft Emily het prima naar haar zin, maar haar huishoudboekje is een rotzooi. Zoon Philip krijgt maar geen vat op zijn moeder. En dan is er nog de zonderlinge zwerver Donald die praktisch in Emily's achtertuin woont en door haar wordt gadegeslagen met een verrekijker. Emily zoekt contact en er ontstaat een bijzondere band tussen de twee.

Hampstead is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en heeft naast het thema van het vinden van de liefde op latere leeftijd als voornaamste doel het  aanstippen van de macht van het grote geld. Projectontwikkelaars willen namelijk Donald zien vertrekken om van een nabijgelegen verpleeghuis nieuwe appartementen te maken.

Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Meer informatie en kaartverkoop »

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt. Dit kan niet met contant geld, alleen met pin of een tegoed op uw bibliotheekpas.

Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films in het Filmhuis voor € 15,00. Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.