Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

'Gifted' in het Filmhuis (Rwk)

20 november 2018
14:00 - 16:00

De alleenstaande Frank Adler, een rol van Chris Evans, probeert te voorkomen dat zijn slimme nichtje Mary, voor wie hij zorgt, in handen valt van zijn Britse moeder die nooit naar haar kleinkind heeft omgekeken.

Wat de zaak extra ingewikkeld maakt, is dat Mary een buitenbeentje is dat, net als haar gestorven moeder, een groot wiskundig talent heft. Oma Evelyn, zelf ook wiskundige, wil het talent van Mary verder laten ontwikkelen en trekt een leger academici uit de kast om het kind les te geven. Ondertussen strijdt Frank, samen met zijn zorgzame buurvrouw Roberta en Mary's lerares Bonnie, om de ouderlijke macht.

Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Meer informatie en kaartverkoop »

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt. Dit kan niet met contant geld, alleen met pin of een tegoed op uw bibliotheekpas.

Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films in het Filmhuis voor € 15,00. Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.