Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Eendaagse herfstretraite: Helende reis met paarden

3 november 2018
10:00 - 16:30

Heb jij behoefte aan een dag voor jezelf? Wil jij de helende kracht van paarden ervaren? En in contact komen met je ware zelf?

Meld je nu aan voor onze helende herfstretraite. In deze maand is er veel dynamiek en er ontstaan nieuwe mogelijkheden. Het is belangrijk om contact te maken met datgene wat voor jou van wezenlijk belang is. Op deze manier kun je bezield handelen en in je eigen stroom blijven. Samen met de paarden begeleiden we je om hiermee in contact te komen en dicht bij jezelf te blijven.

Ervaar tijdens deze dag een gevoel van tijdloosheid, ontspanning en samenzijn met elkaar en de kudde.

. Wij bieden jou tijdens deze dag:

  • luxe, gezonde lunch/koffie/thee/versnaperingen
  • ontspanningsoefeningen (mindfulness, meditatie/healing)
  • persoonlijke coaching met de paarden
  • intimiteit van een kleine groep +/- 8 personen
  • begeleiding door 2 professionele en ervaren (paarden)coaches, yogadocente en trainster
  • privé-locatie in de natuur met uitzicht op de polders

Gedurende de dag ontstaat er een prachtig, ongedwongen en vertrouwd samenzijn en -spel met de paarden. Je gaat in balans, ontspannen en met nieuwe inzichten weer naar huis.

Programma
We starten de dag met een meditatie/mindfulness oefening, en maken dan gezamenlijk kennis met de paarden. We volgen de kudde en haar bewegingen. Iedere deelnemer ontvangt een één-op-één coaching met de paarden. Deze sessies zijn ervaringsgericht en brengen in combinatie met de meditatie/ontspanning en het samenzijn met de paarden, heling op een dieper niveau.

(Systemische) paardencoaching
Paarden zijn eerlijk, oprecht en authentiek. Zij helpen je om de weg terug te vinden naar je ware zelf. Ze brengen je naar je gevoelslaag, uit je hoofd en in je lichaam. Zodat datgene dat gevoeld, gezien of gehoord wil worden, de aandacht krijgt die het nodig heeft. Dit geeft ontlading, ontspanning en een diepe verbondenheid met jezelf en alles om je heen. De tijd valt even weg en je komt tot rust en in balans. Dit proces werkt diep door in je persoonlijke leven.

Horse Medicine – Een krachtig medicijn om tot jezelf en in balans te komen.

Kosten
De kosten voor deze exclusieve eendaagse retraitedag bedragen 125 euro, inclusief BTW, gezonde lunch, koffie/thee en versnaperingen.

Meer informatie en aanmelden »

Noot
Wij behouden ons het recht voor de retraitedag te cancelen/te verzetten ingeval van slechte weersomstandigheden en/of vanwege onvoorziene omstandigheden.

Adres: Doctor van Noortstraat 189
Plaats: Stompwijk
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.