Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Kunst uit Hranice bij Galerie BW 5

20 Oktober 2018 - 9 november 2018

De Werkgroep stedenband Hranice en Foto Atelier BW5  tekenen voor de expositie ART HRANICE met werk van Radek Langer (schilderijen en objecten) en Milan Kastovsky (foto’s).

Deze is te zien in Foto Atelier BW5 aan het Zwartepad 5 in Voorburg.

Radovan Langer, al heel lang en nog langer verbonden aan de stedenband, is een halve Voorburger, hij heeft een uitgebreide kennissenkring onder de Voorburgse kunstenaars en komt al meer dan 25 jaar regelmatig hier naar toe. Hij heeft hier al diverse malen meegedaan aan kunstexposities en veel van zijn werk is hier in Voorburg en omstreken tot stand gekomen. Hij heeft aan de wieg gestaan van de samenwerking tussen Hranice en toen nog Voorburg en vormde en vormt een constante factor in deze warme stedenband.

Milan Kastovsky, fotograaf, is ook al diverse keren hier geweest in het kader van de fotografie. Hij heeft ook veel reizen door Europa gemaakt en daar zijn prachtige fotografische producten uit voortgekomen, waarvan hij enkele op deze expositie laat zien.

De expositie is zaterdag 20 oktober geopend door mevrouw Tilly Zwartepoorte in haar hoedanigheid van voorzitter van de Stichting Stedenbanden

De expositie duurt tot en met vrijdag 9 november.

De openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

 

Adres: Zwartepad 5
Plaats: Voorburg