Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Groot Voorburgs Dictee

1 november 2018
19:30

Op donderdag 1 november 2018 vindt in de Oude Kerk aan de Herenstraat te Voorburg de 6e editie plaats van het Groot Voorburgs Dictee, georganiseerd door Rotary Voorburg.

Het dictee is geschreven door René Muller, leraar Duits aan het Sint Maartenscollege in Voorburg en winnaar van de Zilveren Ganzenveer bij het dictee van 2016.

De opbrengst van het dictee komt geheel ten goede aan de restauratie van de toren van de Oude Kerk in Voorburg.

De avond wordt gepresenteerd door parlementair verslaggever Frits Wester, inwoner van Voorburg, en bekend als politiek commentator.

Het Groot Voorburgs Dictee wordt voorgelezen door Klaas Tigelaar, burgemeester van Leidschendam-Voorburg.

Waarom het Groot Voorburgs Dictee? 
Hoewel de toren is gerestaureerd, is er nog veel geld nodig. De restauratie is voorgefinancierd, maar er is nog steeds een negatief saldo. De opbrengst van het dictee wordt gebruikt om het tekort aan te vullen.

Inschrijven
U kunt zich nu al online inschrijven. Hoe meer hoe beter. Vraag vrienden en familie, collega’s en medeleerlingen om mee te doen. Bij het Groot Voorburgs Dictee is meedoen belangrijker dan foutloos schrijven.

Steunt u dit doel zonder deelname?
Wilt u financieel bijdragen aan dit goede doel, maar niet meedoen aan het dictee? Dan kunt u altijd uw gift overmaken op de bankrekening NL34 INGB 0000 6457 19 t.n.v. Stichting Community Service Rotaryclub Voorburg o.v.v. Groot Dictee 2018.
De stichting is ANBI-erkend, dus uw bijdrage is fiscaal aftrekbaar.

Adres: Herenstraat 77
Plaats: Voorburg