Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Voeding centraal in bibliotheekcampagne Nederland Leest

1 november 2018 - 30 november 2018

Zonder voeding kan een mens een lange tijd, zonder water niet. Maar toch, de mens eet al heel lang niet meer om alleen maar in leven te blijven of zijn kinderen te kunnen onderhouden.

De mens neemt vanaf het eerste bestaan voedsel tot zich en krijgt zo de energie om te jagen, land te bewerken, om gewassen te kweken, te vissen en een schuilplek te bouwen.

Daarom is de tijd rijp om in november Nederland Leest te wijden aan voeding. In de bibliotheek organiseren wij in de maand november dan ook diverse smakelijke activiteiten rondom dit thema. Denk aan lezingen, workshops en films. Gezond eten, lekker eten, nieuwe inspiratie: voor jong en oud is er wat te doen!

Gratis boek 'Je bent wat je leest'
Voor zowel leden als niet-leden van de bibliotheek is het gratis Nederland Leest-boek ‘Je bent wat je leest’ vanaf 1 november af te halen. Het geschenkboek bestaat uit een menu van vijf verschillende gangen, afgewisseld met diverse smaakmakers die vertellen wat Nederland eet en leest over eten. De schrijvers zijn vijf specialisten die het thema elk vanuit hun eigen vakgebied en stijl benaderen. Zo is het boek een verfijnd menu met fictie, nonfictie, spanning en wetenschap en natuurlijk heerlijke recepten..

Meer informatie, reserveren en kaartverkoop via www.bibliotheekaandevliet.nl/nederlandleest of aan de balie in de bibliotheek.

 

Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.