Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

For the beauty of the Earth: A summer ending concert

21 september 2018
20:00 - 22:00

Op vrijdag 21 september as. zal het koor The New Choral Singers een sfeervol concert geven in de Oude Kerk aan de Herenstraat in Voorburg. Het concert heeft de toepasselijke naam ‘For the beauty of the Earth’ meegekregen.

Het koor zal prachtige Engelse stukken ten gehore brengen van zowel hedendaagse componisten als John Rutter en Bob Chilcott als componisten van eerdere generaties zoals William Byrd en Arthur Sullivan.

Het koor staat onder leiding van Freek Elbers en aan de vleugel neemt Marie Searles plaats. Kaarten zijn inclusief een consumptie tijdens de pauze en kosten € 13,50 per stuk.  Aanvang 20.00 uur en vanaf 19.30 gaat de kerk open.

Via de website van het koor zijn kaarten eenvoudig te bestellen: www.thenewchoralsingers.nl 

Het koor The New Choral Singers is een relatief jong koor: sinds 2016 repeteert het koor wekelijks in Voorburg. Het repertoire komt veelal uit de rijke Engelse koortraditie zoals de Engelse college-choirs deze zingen. Naast concerten geeft het koor regelmatig ondersteuning tijdens kerkdiensten, en op korte termijn zullen zgn. Evensongs op het programma staan. Eind september begint het koor met repetities voor de traditionele kerstoptredens: Carols for the Christmas season. Het koor heeft nog ruimte voor uitbereiding: geïnteresseerde zangers en zangeressen worden van harte uitgenodigd om op 21 september kennis te maken met dit unieke koor.

 

Adres: Herenstraat 77
Plaats: Voorburg
Telefoon: 0681724360
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.