Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Museumnacht Kids in Museum Swaensteyn

17 maart 2018
17:00 - 22:00

Museumnacht Kids is veel meer dan alleen in het donker een bezoekje brengen aan een museum. Er is enorm veel leuks te doen en te zien, speciaal voor kinderen tussen 4 en 12 jaar oud.

Het is een beestenboel in Museum Swaensteyn tijdens Museumnacht Kids. Ook dit jaar wordt het een spannende nacht vol leuke activiteiten. Voor de jongste kinderen wordt er een poppenkastvoorstelling georganiseerd, leest Prinses Marianne haar favoriete dierenverhalen voor en kan je je laten schminken als je favoriete dier!

Wist je dat de Romeinen ook de kip meebrachten naar Nederland? Je leert het allemaal tijdens de Romeinenspeurtocht! Of ga verkleed als een echte Romein op de foto, doe Romeinse spelletjes en kleur de mooiste Romeinse kleurplaten.

In de griezelhoek kun je je eigen spin knutselen of loop mee met de flitsrondleiding langs de vaste collectie, kun jij alle dieren spotten op de kunstwerken?

Geniet van een tosti en een glas limonade en start de speurtocht langs de andere twee locaties in Voorburg: Kinderboekwinkel In de Wolken en museum Huygens’ Hofwijck. Beide binnen 5-minuten loopafstand!

Adres: Herenstraat 101
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070 386 16 73
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.