Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Frozen winterfeest

13 januari 2018
13:00 - 16:00

Scouting Satoko Kitahara gaat dit jaar een groot winterfeest organiseren in frozen thema op zaterdag 13 januari met verschillende activiteiten voor jong en oud. Olaf nodigt iedereen in de omgeving uit om hier onderdeel van te worden! 

Het gaat goed met Scouting Satoko Kitahara en dus wordt het tijd voor een feest. Om veel kinderen kennis te laten maken met scouting, organiseren wij dit feest.

Bij aankomst krijgen de kinderen een strippenkaart met daarop een tal van activiteiten die ze kunnen uitvoeren. Als dit is gelukt ontvangen zij een verrassing. De activiteiten variëren van een groot luchtkussen, knutselen, broodjes bakken op houtvuur, Singstar, sleeen,  een (koffie)bar voor de ouders en nog veel meer. 

Scouting heeft bij veel mensen een wat ‘ouderwets’ imago, mijn ervaringen bij de scouting zijn echter totaal anders dan de vooroordelen die erover heersen. Kom meedoen om te ervaren hoe gaaf het is. 

Het winterfeest is helemaal gratis. Het duurt van 13:00 tot 16:00 en het wordt gehouden bij het clubhuis van Scouting Satoko Kitahara op de Van Ruysdeallaan 97 in Leidschendam.

Meer informatie: www.satokokitahara.nl 

Locatie: Leidschendam
Plaats: Leidschendam
Telefoon: 0610923620
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.