Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Intocht Sinterklaas in Leidschendam en Voorburg

18 november 2017

Onderstaand bericht is afkomstig van Sinterklaas:

Beste kinderen,

Op zaterdag 18 november kom ik met mijn stoomboot weer aan in Leidschendam en in Voorburg. Zoals altijd eerst in de Sluis van Leidschendam, daar word ik rond 10:30 uur verwacht en 's middag rond 13:00 uur word ik verwacht in de Huygenshaven van Voorburg. 

Wil je het volledige programma weten, klik dan hier voor Leidschendam en hier voor Voorburg.

De pieten zijn al druk bezig met het oefenen van de liedjes en natuurlijk met de voorbereidingen voor de Sinterklaasvoorstelling "Sint en de pittige Pito-toets". Deze leuke Sinterklaasvoorstelling wordt op 25 november gegeven in Sporthal Forum Kwadraat in Voorburg en op 26 november in  "Het Veur Theater" in Leidschendam. Voor meer informatie over de voorstellingen, klik hier!

Er worden tijdens de intocht, maar ook daarna, allerlei activiteiten georganiseerd door de winkeliers van winkeliersvereniging Damlaan en door de winkeliers van het Huygenskwartier. Houd onze facebookpagina en onze website in de gaten voor meer informatie! Ook Piet Pedro en Piet Carlos hebben een eigen pagina met leuke foto’s en houden bij wat ze allemaal aan het doen zijn. Kom je snel op onze pagina’s kijken?

Met vriendelijke groet,

Sinterklaas

Meer informatie op de website van DigiSint »