Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg
Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Parkwandeling lente

30 maart 2019
10:30

Het is voorjaar! De vogels keren terug en de bloemen gaan weer bloeien. Tijd om lekker naar buiten te gaan.

Ontdek de eerste signalen van de lente en zie wat er allemaal begint te groeien en bloeien op Landgoed Duivenvoorde in Voorschoten.

U ontdekt het allemaal tijdens de parkwandeling door onze boswachter. Wilt u meer weten? Stel uw vragen gerust. En wist u dat wij een appelboom hebben waar maretak in groeit? Heel bijzonder! En met een beetje mazzel kunt u reeën spotten of eekhoorns, of een ijsvogel, en in ieder geval de buizerd en allerlei zang- en bosvogels.

Seizoensrondleidingen 
Het kasteelpark is als een groene oase van rust midden in de drukke Randstad en is erg geliefd bij wandelaars en natuurliefhebbers. Laat u rondleiden door onze deskundige parkgidsen tijdens een van de vier seizoensrondleidingenl; zij vertellen u alles over de Engelse landschapstuin van Duivenvoorde.

Praktische informatie
We verzamelen op zaterdag 30 maart om 10.30 uur bij de opzichterswoning aan de Laan van Duivenvoorde. Aan de overkant daarvan is de fietsenstalling en de parkeerplaats. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, en is ook geschikt voor kinderen. 

Uw tickets (€ 5,- p.p.) koopt u vooraf in de webshop of ter plekke bij de boswachter.

Meer informatie en kaartverkoop »

Adres: Laan van Duivenvoorde 4
Plaats: Voorschoten